top of page

EEN GOED ONTWERP
BEGINT BIJ
EEN GOED GESPREK

Ben je toe aan een nieuw interieur maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Mijn missie is u te adviseren en te begeleiden in de zoektocht naar het juiste interieurconcept aansluitend bij uw levensstijl, smaak en budget. Met oog voor detail en creativiteit zorg ik ervoor dat uw interieur een weerspiegeling wordt van uw persoonlijkheid en in harmonie is met de stijl van de woning.

Symbool kleur.png

KLEUR

Als kleuradviseur help ik u graag bij het vastleggen van een kleurschema per ruimte, rekening houdende met alle aanwezige elementen. Kleur is essentieel voor het bepalen van sfeer in een ruimte en is zoveel meer dan enkel de tint op een muur.

 

Samen met u ga ik op zoek naar welke sfeer u beoogt en welk kleurenpallet hiervoor dient gebruikt te worden. Zo komen we tot iets wat past bij uw persoonlijkheid, de stijl van de woning en de functie van de ruimte.

Symbool styling.png

STYLING

Als interieurstylist help ik u graag bij de transformatie van uw woning tot een plek waar u graag thuiskomt.

 

Een ontwerp met voorwerpen, texturen en materialen afgestemd op elkaar en in harmonie met het pand, de ruimte en de sfeer die u beoogt. Dat is waar ik naar streef, een LEEFruimte die uw persoonlijkheid uitstraalt, een verhaal dat klopt.

Dit kan gaan van een volledig meubel- of verlichtingsplan tot een advies voor bijvoorbeeld enkel een nieuw tapijt.

Symbool ontwerp.png

ONTWERP

Als interieurontwerper begeleid ik u bij het uitwerken van een optimaal ruimtelijke indeling van uw woning of van 1 ruimte.

 

Een herindeling van de ruimte(s) of het uittekenen van een maatmeubel behoren dan tot de opties. Hiervoor ga ik terug naar de tekentafel en bekijk met een kritisch oog wat er dient aangepakt te worden en hoe dit om te vormen tot de ruimte die u in gedachten hebt. 

WERKWIJZE

Ik kom steeds langs voor een persoonlijke kennismaking met u en met uw woning. Alvorens aan de slag te gaan, wil ik vooral goed vatten wat u mooi vindt en welke sfeer u beoogt. Ook de ruimte zelf verkennen is belangrijk daar elke kamer een eigen karakter heeft met een specifieke lichtinval.

 

Heeft u al foto's of een moodboard van wat u mooi vindt, dan kan dit mij alleen maar meer helpen te begrijpen waar u naartoe wil. Heeft u een plan van de woning of het pand, bezorg mij dit zeker tijdens het gesprek.

 

Beslist u om samen aan de slag te gaan, dan kom ik een tweede maal langs voor het nemen van foto’s en het opmeten van de ruimte. Vervolgens ga ik aan het werk om een ontwerp uit te tekenen. Zodra er een voorontwerp is uitgewerkt, neem ik terug contact op met u om dit te presenteren. Nadien kunnen er nog wijzigingen doorgevoerd worden in functie van uw wensen. 

 

Dit is een proces waar we samen doorgaan en waar ik de nodige tijd wil voor nemen. Ik hou immers niet van snelle standaard adviezen en streef steeds naar een eindresultaat waar u nadien nog jaren kan van genieten.

Elk project is uniek en verdient de nodige tijd en aandacht!
 

bottom of page