top of page

<INTERIEURADVIES_INTERIEURSTYLING>

Je woning maken tot een plek waar jij graag thuiskomt.  Een ontwerp met voorwerpen, texturen en materialen afgestemd op elkaar en in harmonie met het pand, de ruimte en de omgeving. Dat is waar wij naar streven, een LEEFruimte die jouw persoonlijkheid uitstraalt en in balans is met de omgeving. Wij zoeken steeds naar een verhaal dat klopt. 

Sfeer

<HOE GAAN WE TE WERK?>

Wij komen steeds langs voor een persoonlijke kennismaking. Wij nemen de nodige tijd om te horen wat u wenst te veranderen en welke sfeer u voor uw woning of handelspand voor ogen heeft.  Om ons goed voor te bereiden op dit gesprek, helpt het ons als u reeds foto's of een plan van de woning kan doorsturen. Heeft u al foto's van wat u zelf mooi vindt, dan kan dit ons alleen maar meer helpen te begrijpen welke richtig u uit wil.

Het restylen van een ruimte kan heel wat aspecten omvatten. Dit gaat over kleur, materialen die in een ruimte worden gebruikt, meubels, gordijnen tot mogelijks de vloer. De omvang van het project ligt deels in uw handen. Belangrijk bij de aanvang van een project is dat u aangeeft hoe omvattend u de restyling zelf ziet en dat u reeds nadenkt over welk budget u hiervoor in gedachten heeft. 


Na dit kennismakingsgesprek, het nemen van foto's en het opmeten van de betrokken ruimtes, gaan wij aan de slag. Wij werken een voorstel uit op de vooraf afgesproken wijze. Een ontwerp kan voorgesteld worden aan de hand van plannen en foto's, maar kan evenzo in 3D worden uitgewerkt. 


Eens het ontwerp rond is, komen wij langs om dit samen met u te bespreken. Op basis van dit gesprek, bezorgen wij u dan een finaal uitgewerkt advies op papier.

Een interieuradvies is een creatief proces waar we samen met u willen doorgaan en waar we de nodige tijd voor nemen. Geen enkele woning of klant is gelijk en wij besteden dan ook de nodige aandacht aan inleving om te komen tot een persoonlijk advies waar u zich kan in herkennen.

Elk project is uniek en verdient de nodige tijd en aandacht!

bottom of page